Hans Langenhuizen (In3) over hoe uitgesteld betalen ook verantwoord kan

Gasten: Hans Langenhuizen Host: Hans Langenhuizen
Hans Langenhuizen (In3) over hoe uitgesteld betalen ook verantwoord kan

Betalen voor je eten in termijnen? Volgens Hans Langenhuizen zijn we totaal doorgeschoten als het gaat om uitgesteld betalen.

Hans Langenhuizen, CEO van de Nederlandse betaalmethode In3, loopt al ruim tien jaar mee in het paymentsdomein bij onder andere Ingenico, AEVI/Wincor Nixdorf en Worldline. Door verdienmodellen met perverse prikkels zorgen aanbieders van BNPL (Buy-Now-Pay-Later) voor schuldenopstapeling bij met name jonge consumenten. Langenhuizen legt uit hoe uitgesteld betalen ook maatschappelijk verantwoord kan.

1.7k


Gast
Hans Langenhuizen
CEO, In3

Hans Langenhuizen, CEO van de Nederlandse betaalmethode in3, loopt al ruim 10 jaar mee in het payments domein bij onder andere Ingenico, AEVI/Wincor Nixdorf en Worldline.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.


Gerelateerde artikelen