Think Yellow: emotie en eerlijkheid belangrijk als je tegenwoordig talent in huis wilt halen

Gasten: Kiki Enthoven, Sander Geurts van Kessel Host: Kiki Enthoven, Sander Geurts van Kessel
Think Yellow: emotie en eerlijkheid belangrijk als je tegenwoordig talent in huis wilt halen

Beschikbaar vanaf 23 mei 2024

Wil je deze video bekijken? Meld je dan kosteloos aan. Deze collectie gaat live op 23 mei 2024. Don't worry. We sturen je een reminder, zodat je niets hoeft te missen.

Het behouden en binden van personeel aan je bedrijf is vandaag de dag een grote uitdaging. Deze uitdaging raakt meer dan slechts een HR-activiteit of het inhuren van een recruitmentpartner.

Talent dat al binnen je organisatie werkt, maar ook talent dat je aan je wilt binden, stelt zichzelf maar één vraag: ‘Is dit bedrijf de juiste match voor mij?’. Dat is een hele emotionele vraag. Dus moet je ook op die manier je Employer Branding aanvliegen. Dat kun je alleen maar doen als je op een hele eerlijke manier kijkt naar hoe je in elkaar zit als werkgever. Natuurlijk mag daar best wel een stukje ambitie bij komen.

In deze video gaan Kiki Enthoven en Sander Geurts van Kessel (Think Yellow) dieper in op Employer Branding. Wat is het, hoe werkt het en wat kost het? En wat levert het op? In deze video komen deze vragen en meer aan bod.


Gast
Kiki Enthoven
Merk- en marketingstrateeg, Think Yellow

Kiki is binnen Think Yellow vaak de merkstrateeg bij projecten rondom positionering- en employer branding. Met haar creatieve aanpak en ruime ervaring op het gebied van merkactivatie in de muziekindustrie werkt zij aan onderscheidende merkverhalen en succesvolle merkactivaties.


Gast
Sander Geurts van Kessel
Digitaal Strateeg, Think Yellow

Sander is bezig met het aanpakken van complexe strategische vraagstukken voor key accounts en de eigen organisatie. Zijn benadering overstijgt hier het digitale domein. Hij richt zich in  de breedte op het optimaliseren van organisatiestructuren, processen en dienstverlening. Door gedurfde keuzes te maken en nieuwe paden te verkennen zet hij samen met zijn team en klanten  verandering in werking. Zijn vaardigheid om op managementniveau te communiceren en te presenteren is daarbij essentieel.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Recruitment 2024

De krapte op de arbeidsmarkt, daar moet je het mee doen. Maar doe het slim en rebels. Gooi oude recruitmentconventies overboord. Cv’s de prullenbak in? Salaris of werkomgeving? Wat is de uitweg voor het duivelse dilemma van AI in recruitment? En diversiteit doet er wél toe: je kandidaat kiest zonder blikken of blozen voor je concurrent. Hou talent binnen en de achterdeur dicht met de trends van morgen.
8 video's
13 sprekers

Gerelateerde artikelen