De experimentatiecultuur van Sligro

Gasten: Kim Beniers Host: Kim Beniers
De experimentatiecultuur van Sligro

Hoe zorg je voor een cultuurswitch in je organisatie als het gaat over optimalisatie van je platform? 

Van best practice naar eigen practice. Foodservice groothandel Sligro heeft in één jaar tijd haar Expertimentation Culture aangewakkerd. AB testen is intussen een breed gedragen begrip bij de groothandel en CRO is op de kaart gezet.

In deze video vertelt Kim Beniers aan Glen Schrijver hoe Sligro die cultuur heeft aangewakkerd en hoe je daar zelf vandaag al mee kunt starten. 

8.1k


Gast
Kim Beniers
CRO lead, Sligro

Kim Beniers is CRO lead bij Sligro, met een passie voor data, innovatie en personalisatie. Haar interesse ligt in het verkrijgen van commerciële successen gebaseerd op datagedreven beslissingen. Door omzet en klanttevredenheid als drijfveer te nemen, bevindt zij zich in een interessant speelveld. Zo is Kim continu bezig met platformoptimalisatie middels data analyses, experimenten en kwalitatieve onderzoeken, waarbij de onderzoeksmethoden worden gemeten aan prioriteringsmodellen en statistieken. 


Host
Glen Schrijvers
Host, Emerce

Glen Schrijvers is echte change maker. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het begeleiden van organisaties die willen of moeten transformeren.
Als dagvoorzitter beheerst hij de kunst om goed in de inhoud te zitten en tegelijkertijd oog te hebben voor het publiek en alles daaromheen.


Uitgelichte video's

Gerelateerde artikelen