Experimenteren met conversie-optimalisatie en PIM in een internationale B2B-omgeving

Gasten: Vincent de Wit Host: Vincent de Wit
Experimenteren met conversie-optimalisatie en PIM in een internationale B2B-omgeving

Hoe optimaliseer je je conversies en manage je je productinformatie als je als e-commerce-bedrijf actief bent in verschillende landen? 

Maxilia is in de afgelopen jaren meerdere keren de grens over gegaan. Letterlijk: door uit te breiden naar andere markten binnen Europa. Maar ook figuurlijk: niet alles gaat zoals je verwacht. Wat kun je leren van andere culturen en markten? In deze video vertelt Vincent de Wit, marketingmanager van het Nederlandse relatiegeschenkenbedrijf hier alles over.

Hij vertelt wat de belangrijkste hoofdbrekens zijn, maar ook de grootste uitdagingen van dit moment. Daarnaast staat hij stil bij de laatste trends, onverwachte effecten én deelt hij zijn learnings die jij als kijker direct kunt toepassen.

8.0k

PIM

Gast
Vincent de Wit
Marketing manager, Maxilia

‘Morgen moet het beter’, dat is altijd de drijfveer geweest om te blijven door ontwikkelen. Als conversiespecialist maakte Vincent dankbaar gebruik van zijn structuur, analyserend vermogen en vooral nieuwsgierigheid. In zijn centrale rol tussen strategie, tools en commercie, zorgt hij voor succes in Europa. Kenmerkend voor alle ideeën: tot in details uitgedacht, altijd met de blik naar voren.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.Gerelateerde artikelen