Wat financials kunnen leren van e-commercebedrijven over marketing automation

Gasten: Stèphanie van der Voort, Bob Klein Host: Stèphanie van der Voort, Bob Klein
Wat financials kunnen leren van e-commercebedrijven over marketing automation

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar financiële organisaties en e-commercebedrijven hebben verrassend veel gemeenschappelijke kenmerken als het gaat om klantgegevens en communicatie. Beide sectoren kunnen met marketing automation hun data optimaliseren voor verbeterde klantcommunicatie. Een mooi voorbeeld is de case van verzekeraar Allianz Direct die we vandaag onder de loep nemen met Stephanie van der Voort – Global CRM Lead bij Allianz Direct – en hun partner in onder andere marketing automation, Bob Klein van 100%EMAIL.

1.5k


Gast
Stèphanie van der Voort
Global CRM Lead, Allianz Direct

Stephanie is een ervaren CRM-marketeer (15+ jaar) met een sterke focus op gepersonaliseerde content- ervaring in alle 1-op-1 kanalen. Ze is technisch onderlegd en neemt het initiatief bij het implementeren van nieuwe innovaties, kanalen of volledige implementatie of migraties van CRM-tools.


Gast
Bob Klein
Subject Matter Expert Concepts, 100%EMAIL

Bob is een expert op gebied van Marketing Automation. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen CRM, 1-op-1 communicatie, zowel aan klant- als bureauzijde. Hij wordt blij van innovatieve, datagedreven marketingconcepten, die klanten in beweging brengen.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Roland Kroes is een host voor Emerce TV.Gerelateerde artikelen