-

Flexibel schalen binnen B2B met Composable Commerce

Flexibel schalen binnen B2B met Composable Commerce

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor commercetools. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met commercetools’ privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

B2B kan binnenkort niet meer zonder een modern e-commerceplatform om het snel groeiende aantal online bestellingen goed af te handelen en een optimale customer experience te kunnen bieden. 

Het aantal online bestellingen binnen B2B groeide het afgelopen jaar met 50%. De verwachting is dat medio 2025 zo’n 70% van alle B2B-aankopen online wordt gedaan. Logisch dat steeds meer bedrijven investeren in digital commerce om zodoende een betere user-experience neer te zetten en meer content en merkbeleving te kunnen delen. In deze video leggen Paulien van der Zwet (Manager Marketing & E-Commerce bij Nieuwkoop Europe) en Joanne Veenvliet (Director Western Europe bij commercetools) uit welke rol een modern commerce-platform kan spelen om het digital verkoopkanaal te laten groeien.

Door ‘headless’ te gaan en de stap naar Composable Commerce te zetten, kan je eenvoudig allerlei zaken toevoegen, zonder dat de website aan snelheid en ontwikkeltijd inboet en de IT-afdeling overuren draait. Nieuwkoop Europe is een one-stop-shop voor B2B voor planten. Het zette deze stap een paar jaar geleden. Paulien en Joanne vertellen waarom ze dit deden, wat de impact intern was en welke technische uitdagingen er waren. Ook vertellen ze wat het heeft opgeleverd.

Collectie: B2B Digital

Sprekers: Paulien van der Zwet (Manager Marketing & E-Commerce bij Nieuwkoop Europe) en Joanne Veenvliet (Director Western Europe bij commercetools)

Host: Ronald ter Voert (Interviewer, presentator, host en moderator bij RTV Media)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond