Geoptimaliseerde klantervaring en stevigere marktpositie door uitlijning complexe bedrijfsprocessen

Gasten: Chris van Rossum, Martijn Blom Host: Chris van Rossum, Martijn Blom
Geoptimaliseerde klantervaring en stevigere marktpositie door uitlijning complexe bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen tot in detail flexibel kunnen stroomlijnen is cruciaal.

Zeker wanneer je te maken hebt met complexe processen op verschillende niveaus en regelmatig veranderende wet- en regelgeving. Aan de hand van een klant-case bespreken we in deze video met Efficy en Chris van Rossum (onafhankelijk consultant) hoe je vanuit een centrale workflow zelfs de meest precaire zaken kunt stroomlijnen.


Gast
Chris van Rossum
Eigenaar, CvRos Bedrijfsontwikkeling

Na zijn studie Bedrijfskunde kreeg Chris van Rossum de kans om bij een organisatie het opzetten van een nieuw CRM-systeem te begeleiden. Inmiddels helpt hij vanuit zijn eigen organisatie CvRos al meer dan 2 jaar verschillende organisaties (op het gebied van o.a. marketing, automatisering en wetgeving) om samen nog meer succes te behalen. De relatie met de eindklant staat hierin centraal.


Gast
Martijn Blom
Key Accountmanager, Efficy Nederland

Martijn Blom is een van de Key Accountmanagers van Efficy Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk voor klanten die verspreid zitten in heel Nederland en is hij dagelijks bezig om relaties met hen op te bouwen. Hij staat voornamelijk in contact met de admin users van alle bedrijven en gaat regelmatig langs om vraagstukken te inventariseren.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.Gerelateerde artikelen