Groei, groei, groei! De groei-ambitie van een luxury-retailer

Gasten: Jolanda Ravenek Host: Jolanda Ravenek
Groei, groei, groei! De groei-ambitie van een luxury-retailer

Hoe wil juweliersketen Lucardi haar omnichannel ambities in Nederland, maar ook daarbuiten, gaan waarborgen?

Lucardi Juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland. Inmiddels zetten ze ook de eerste stappen in België en Duitsland. Jolanda Ravenek (Marketing Directeur bij Lucardi) exploreert in deze video de online (en offline) dynamieken van de luxury-sector en gaat dieper in op de omnichannel-strategie van het bedrijf.

Verschillende thema’s komen aan bod: de exponentiële groei van Lucardi, ook buiten de landsgrenzen,  branding, retouren, maar ook de rol van marketplaces. Daarnaast gaat ze dieper in op welke uitdagingen de omnichannel-strategie bij het verwezenlijken van de groeiambities met zich meebrengt.


Gast
Jolanda Ravenek
Marketing directeur, Lucardi

Jolanda Ravenek heeft na 17 jaar Eneco, waar ze verschillende rollen had (Manager Corporate Branding en Manager Marketing Communication en Transformation officer), begin dit jaar de switch naar Retail gemaakt. Ze is als marketingdirecteur bij Lucardi verantwoordelijk voor Brand, Content & Campaigns, E-commerce (zowel op de webshops als marktplaatsen), Loyalty en Visual Merchandising.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen