Groeien binnen B2B door marketing automation

Gasten: Tim Bout Host: Tim Bout
Groeien binnen B2B door marketing automation

Veel B2B-bedrijven zijn de afgelopen jaren bezig geweest met het upgraden van de beleving rondom hun webportals richting de klant of zijn daar nog mee bezig.

Hierdoor groeit het aantal leads en aanvragen, waardoor fysieke handjes alleen al spoedig niet meer voldoende zijn, zeker niet als je rekening houdt met de marktontwikkelingen en zaken als personeelskrapte. Het automatiseren van je marketingcommunicatie kan op vele manieren. Een van de kanalen daarbij is e-mail, wat tal van mogelijkheden biedt.

Wanneer zet je als B2B-bedrijf zo’n stap richting automation? Wat zijn de signalen? Hoe maak je een keuze in het marktaanbod? Wat is de impact ervan op je organisatie en datahuishouding? En wat levert het op de korte en middellange termijn concreet op? Dit en meer komt aan bod in deze video.


Gast
Tim Bout
E-mail Marketing Specialist , Spotler

Tim is vanuit zijn functie dagelijks in contact met marketeers. In deze rol enthousiasmeert, adviseert en inspireert hij hen om succesvol e-mailmarketing te bedrijven met de e-mailmarketingoplossing van Spotler. Hij spreekt dagelijks met organisaties die gebruikmaken van verschillende systemen (CRM, Webshop etc.)en spart met hen over hoe zij van de voordelen van de integratie tussen deze platformen en Spotler kunnen benutten. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding, waardoor zij succesvol kunnen starten.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen