Het spel van CRO: als je verliest dan win je alsnog

Gasten: Maurice Beerthuyzen Host: Maurice Beerthuyzen
Het spel van CRO: als je verliest dan win je alsnog

Steeds meer bedrijven doen aan CRO (Conversion Rate Optimization) en als je de smaak te pakken hebt, wil je meer.

Hoe meer je test, hoe meer je leert en hoe meer je wint. Zelfs als de uitslagen negatief zijn win je, want door je pijnpunten te kennen kun je deze sneller oplossen. Door je CRO decentraal te organiseren binnen je organisatie, verandert het spel drastisch.

In deze video vertelt Maurice Beerthuyzen welke stappen je moet nemen om CRO harder te laten groeien binnen je organisatie.

1.8k


Gast
Maurice Beerthuyzen
Director, ClickValue

Maurice is al jaren actief in de CRO wereld. Als programmamanager en onderzoeker voerde hij honderden experimenten uit op diverse sites. Maurice is zeer bedreven in het opzetten en laten groeien van een gedegen CRO-organisatie binnen bedrijven.


Host
Tomas Hesseling
Host, Emerce

Tomas Hesseling is een doorgewinterde freelancer en strategisch adviseur met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitaal en e-commerce. Hij wordt algemeen erkend voor zijn expertise over verschillende e-commerceplatforms.

Voordat hij aan zijn succesvolle freelancecarrière begon, was Tomas mede-oprichter en eigenaar van ShopWorks, nu Strix Nederland. Deze ervaring heeft hem waardevolle inzichten in de fijne kneepjes van de e-commerce-industrie gegeven en een ​​diep begrip van het technische landschap van e-commerce.

Met een schat aan ervaring en een grondige kennis van het e-commercelandschap, is Tomas Hesseling een veelgevraagde freelancer en strategisch adviseur die deskundige begeleiding kan bieden aan bedrijven die willen gedijen in de steeds evoluerende wereld van e-commerce.Gerelateerde artikelen