High Profile Locaties en iO: hoe beheers je een project dat alle disciplines van bureau en klant raakt?

Gasten: Ronnie Witjes, Henry Klerks Host: Ronnie Witjes, Henry Klerks
High Profile Locaties en iO: hoe beheers je een project dat alle disciplines van bureau en klant raakt?

Wat als je organisatie zo enorm op de schop gaat dat alleen je merknamen nog hetzelfde zijn gebleven?

High Profile Locaties, dat locatiezoekenden en locatieaanbieder digitaal matcht, startte met een paar kleine ingrepen, maar inmiddels zijn de technische architectuur, de websites en de merkidentiteit vollédig vernieuwd.

Hoe neem je frictie weg bij gebruikers en zorg je voor controle bij partners en leveranciers? Hoe blijf je bij met moderne gebruikservaring van platformen als Coolblue en Amazon? Hoe manage je een ‘sneeuwbalproject’ dat alle disciplines van bureau en klant raakt? In deze video gaan Ronnie Witjes (High Profile Locaties) en Henry Klerks (iO) in op deze vragen en meer.


Gast
Ronnie Witjes
Eigenaar, High Profile Locaties

Ronnie Witjes is eigenaar van High Profile Locaties, dat locatiezoekenden en locatieaanbieders digitaal matcht.


Gast
Henry Klerks
Service Line Director Strategy, iO

Sinds 1994 werkt Henry als Digitaal conceptontwikkelaar en strateeg aan talloze succesvolle digitale platformen, webshops en campagnes voor de top 500 bedrijven van Nederland. Zijn specialiteit ligt in het omzetten van bedrijfsdoelen en doelstellingen naar direct toepasbare digitale strategieën, innovatieve creatieve concepten en proposities.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen