Hoe je met programmatic advertising en wensbaarheid het verschil maakt in de reisbranche

Hoe je met programmatic advertising en wensbaarheid het verschil maakt in de reisbranche

De reisbranche heeft een turbulente tijd achter de rug. Maar met een agile werkhouding en vernieuwde klantinzichten kan je ondanks COVID toch succesvol zijn.

In deze video vertellen Henri Otterspeer van Center Parcs en Pieter van Rekom (Quantcast) hoe zij programmatic advertising inzetten tijdens de coronapandemie en daarmee high end leads en kostenefficiënte boekingen binnensleepten. Travel marketeers staan onder toenemende druk om bedrijfsgroei te realiseren in het post-pandemische tijdperk. Henri deelt de belangrijkste geleerde lessen over de veranderende digitale ruimte en vertelt hoe een agile werkhouding en vernieuwde klantinzichten voorop stonden in het stimuleren van boekingen.

Met wendbaarheid en programmatic advertising kon Center Parcs verschillende doelgroepen bereiken en nieuw online klik- en koopgedrag beter begrijpen. Hij vertelt hoe hij erin geslaagd is om klanten te bedienen met het juiste aanbod op het juiste moment en wat zijn bevindingen betekenen voor de toekomstige online marketingstrategie. Verder staat hij stil bij het belang van dataconsolidatie en de AI-technologie van Ara.

 

Spreker: Henri Ottenspeer (Group online media manager Center Parcs) & Pieter van Rekom (Manager Benelux Quantcast)

Collectie: Emerce Conversion 2021

Host: Ronald ter Voert (Eigenaar RTV Media)

30,5K


Gerelateerde artikelen