[Agency Talk] Hoe vind en behoud je het juiste talent in een killing arbeidsmarkt?

Gasten: Nienke van Heusden, Brian Oostenbrink Host: Nienke van Heusden, Brian Oostenbrink
[Agency Talk] Hoe vind en behoud je het juiste talent in een killing arbeidsmarkt?

Het piept en kraakt al langere tijd op de arbeidsmarkt en van digital agencies wordt een ferme vindingrijkheid vereist om voldoende talent te vinden, ontwikkelen en behouden.

Met Brian Oostenbrink, The Valley, en Nienke van Heusden, Kaliber, bespreekt host René Hendriks hoe je zorgt voor voldoende geschikt personeel. Van strategie, zoals talenten aannemen met het oog posities waar ze naartoe kunnen groeien in plaats van hun startplek. Tot praktijk: welke ontwikkelmogelijkheden zijn nodig, wat bindt talenten en welke rol speelt salaris nog?


Gast
Nienke van Heusden
Managing Director, Kaliber

Nienke van Heusden is al bijna 15 jaar Managing Director bij het Utrechtse bureau Kaliber. Hier leidt ze met warmte, enthousiasme en scherp inzicht een team van meer dan 50 mensen. Ze staat bekend om haar luisterend oor, open blik en stimuleert graag nieuwe ideeën. Sinds een jaar zet Nienke haar ervaring en kennis ook in als bestuurslid bij Dutch Digital Agencies.


Gast
Brian Oostenbrink
Eigenaar & CXO, The Valley

Brian Oostenbrink is eigenaar en CXO van digital agency The Valley en houdt zich sterk bezig met het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talenten. Ook is hij oprichter van Penfield Digital en Nominow. En daarnaast investeerder in 270 degrees, Carpio en Maze-one.


Host
Rene Hendriks
Host, Emerce

René is moderator, business developer en partner bij New Story. Kenmerken: aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en activerend pres(en)teren. Deze rasoptimist leeft vanuit zijn hart en is de schaamte mijlenver voorbij. Door steeds opnieuw gewoon te DOEN stretcht hij zijn comfortzone, waarbij hij zijn omgeving uitdaagt om dat ook te doen. René zet aan en activeert beweging. Hij ontroert en ontregelt. Daarbij gebruikt hij de lachspiegel en innerlijke reflectievragen.Gerelateerde artikelen