Elf landen en één nieuw portaal: vooral aan de slag met verandermanagement

Gasten: Edward Breedveld, Rik de Jong Host: Edward Breedveld, Rik de Jong
Elf landen en één nieuw portaal: vooral aan de slag met verandermanagement

Met een vloot van meer dan 60.000 voertuigen in elf landen, is Fraikin een Europese marktleider in commerciële voertuigoplossingen.

Voor de ontwikkeling van een innovatief selfservice portal heeft Fraikin samengewerkt met Bitfactory. Dit resulteerde in het NeXa portaal, geïntegreerd met telematica-systemen van de voertuigen voor real-time updates.

Het portal verbetert de workflow en biedt AI-gestuurde functies voor beter onderhoud en klantenservice. Bitfactory valideerde het platform door gebruikersonderzoek bij internationale stakeholders, wat leidde tot een schaalbare webapplicatie die de operationele efficiëntie van Fraikin versterkt.

John Meulemans gaat in deze video in gesprek met Edward Breedveld (Fraikin) en Rik de Jong (Bitfactory) om alle ins en outs van dit nieuwe portal te ontdekken.


Gast
Edward Breedveld
Chief Digital Officer, Fraikin

Edward J Breedveld is CDO bij Fraikin. Hij begon zijn carrière bij SARA, waar hij wetenschappelijke innovaties voor het bedrijfsleven beschikbaar stelde. Vervolgens heeft Edward gewerkt voor meerdere multinationals, waaronder Lyreco en Rexel, waar hij zich specialiseerde op het gebied van innovatie en nieuwe (online) toepassingen. Met een MBA en een achtergrond in Computer Science, benadert Edward al zijn projecten vanuit een Lean startup filosofie, wat resulteert in significante verbeteringen in bedrijfsgroei en klantbeleving.


Gast
Rik de Jong
Managing Director, Bitfactory

Rik de Jong is een IT professional met een achtergrond in digitale transformatie en IT-projectmanagement. Zijn loopbaan strekt zich uit over meerdere rollen, van Product Owner en Digital/IT Project Manager tot teamleider en nu Managing Director bij Bitfactory. Zijn leiderschapsstijl en vermogen om complexe projecten eenvoudig en leuk te maken, hebben bijgedragen aan het succes en de groei van het bedrijf. Rik gelooft sterk in het idee dat IT-projecten niet complex hoeven te zijn, maar juist een leuke en boeiende transitie naar een digitale wereld kunnen vormen.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.


Over de collection

De agency cases van juni

In deze collectie bundelen we de beste cases van diverse agencies. Er wordt in detail gekeken naar hoe deze cases tot stand kwamen. Zowel hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. En de cijfers en statistieken achter de campagne.
5 video's
12 sprekers

Gerelateerde artikelen