Journeys tot de MACH drie: vanuit klant, organisatie en techniek

Gasten: Bjørn Kreijen Host: Bjørn Kreijen
Journeys tot de MACH drie: vanuit klant, organisatie en techniek

Boels begon als klein lokaal verhuurbedrijf. Inmiddels is het één van Europa’s toonaangevende verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschappen en tijdelijke huisvesting.

In 2016 startte Bjørn Kreijen als Group Director Marketing bij Boels. Onder zijn hoede werden initiatieven ontwikkeld rondom segment marketing, campaign management, marketing intelligence en online marketing.

Door een steeds grotere focus op online en digital werd drie jaar later door Kreijen de afdeling E-commerce & Digital Solutions opgezet. Na het leggen van een solide basis is het composable gedachtengoed bij Boels omarmd en worden er grote stappen gezet.

In deze video spreekt Bjørn met host Renske de Bruine over de digitale transformatie van Boels Rental. In de organisatie, systemen en klantbehoefte.


Gast
Bjørn Kreijen
Group Director Digital Solutions & eCommerce, Boels Rental

Bjørn Kreijen heeft als Group Director Digital & E-commerce bij Boels een belangrijk aandeel in de recente ontwikkelingen tot een echte digitale corporate. Hij brengt daarvoor schatten aan ervaring mee bij sterk digitaal- en klantgedreven organisaties zoals Vodafone en Q-Park. Daarnaast was hij keynote spreker op CIO&CDO Insights en gastdocent op het gebied van psychologie & marketing bij de Universiteit van Tilburg.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen