Klaar met de overhead in je digitale team?

De focus van Agile moet weer komen te liggen bij waar Agile ooit mee begonnen is: het toevoegen van waarde. Hoe reduceer je de overhead in je digitale team en welke rol kunnen agencies hierbij spelen?

Dit webinar gaat in op de vraag hoe je het meeste haalt uit Agile. Steeds meer bedrijven hebben eigen ontwikkelteams, zeker de grote jongens. Zij willen graag de expertise in huis houden en slechts een deel van de werkzaamheden uitbesteden. Dit vraagt om een nieuwe rol van agencies, die zich steeds meer zullen moeten specialiseren om waarde toe te kunnen blijven voegen.

Hielko van der Molen gaat in discussie met Ben Reineke en 2 ervaren agile coaches, Mark Hoogveld en Hans Gremmen. Ze bespreken welke keuzes corporates maken bij het  inzetten van teams en agencies rondom het oplossen van digitale transformatievraagstukken. Hoe spelen agencies in op de veranderende vraag bij corporates? En waar moet je vooraf rekening mee houden en welke inzichten, kennis en ervaring is er nodig? 

Sprekers: Ben Reineke (Oprichter en mede-eigenaar van Twentyseven), Mark Hoogveld (Agile-coach en begeleider van softwareontwikkelingsprojecten) en Hans Gremmen (Agile-coach en adviseur).

Host: Hielko van der Molen (Manager, trainer en coach op het gebied van digitale marketing en veranderingsprocessen).

26,7KGerelateerde artikelen