Klantreis-optimalisatie door inzet van marketing automation

Gasten: Youri Meuleman Host: Youri Meuleman
Klantreis-optimalisatie door inzet van marketing automation

Wil je van een prospect uiteindelijk een ambassadeur maken, dan kost dat veel marketinginspanningen.

Uren, handjes en creativiteit die je vandaag de dag grotendeels aan software kunt overlaten. En dat zonder meteen te vervallen in dure consultants en allerlei impactvolle implementaties in het huidige bedrijfssysteem. Wanneer moet je als bedrijf de stap naar marketing automation zetten? Kies je dan voor een SAAS-oplossing of on-premise? Hoe zorg je vervolgens dat je als bedrijf er het maximale uithaalt? En wat is de rol van AI hierbinnen? Deze en andere vragen komen aan bod in deze video.


Gast
Youri Meuleman
Co-founder, MailBlue

Als mede-eigenaar van MailBlue is Youri intern verantwoordelijk voor de bedrijfsgroei van de (e-mail)marketing automation software. Je kunt hem ook kennen van zijn boek ‘Doe mij maar Klanten!’ dat meer dan 26.000x is verkocht of als spreker op events zoals de Webwinkel Vakdagen en IMU Live.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen