De laatste trends en ontwikkelingen in payment

Gasten: Arlette Broex, Gertjan Rösken Host: Arlette Broex, Gertjan Rösken
De laatste trends en ontwikkelingen in payment

Wat kun je als retailer vandaag al doen om je business te verbeteren?

Bij betaalinnovaties denk je misschien aan vernieuwingen die ver in de toekomst liggen, maar niets is minder waar. Er zijn veel innovaties binnen handbereik. Of het nu gaat om nieuwe betaaloplossingen in de winkel, het vergroten van klantloyaliteit of het online checkout proces.

Gertjan Rösken en Arlette Broex (Nieuwe knikkers) vertellen in deze video over nieuwe betaaltechnologieën en toepassingen met concrete voorbeelden uit de retail. Ook vertellen zij hoe deze zaken passen in de grotere veranderingen in betalingsverkeer.

1.7k


Gast
Arlette Broex
Expert Payments, loyalty en retail, Nieuwe Knikkers

Arlette is een innovatieve productontwikkelaar met de klantbehoefte als uitgangspunt. Het gaat nooit om de technologie op zich maar hoe deze waarde toevoegt voor gebruikers.

Ze heeft 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en lanceren van nieuwe digitale en mobiele concepten zoals iDEAL en MyOrder.

Met Gertjan Rösken vormt Arlette Nieuwe Knikkers waarmee ze hun kennis op het gebied van payments, loyalty en retail delen via de podcast, de videoserie Geldland en consultancy.


Gast
Gertjan Rösken
Expert Payments, loyalty en retail, Nieuwe Knikkers

Gertjan is een boomer maar beweegt zich soepel tussen alle generaties door. Techniek kan, in zijn ogen, de mensheid beter maken. Hij doorziet snel de werking en de impact die techniek heeft op ‘gewone’ gebruikers. Hij heeft bij het digitaliseren van de Rabobank gewerkt aan innovaties rondom betalingsverkeer zoals iDEAL en de bank app. Gertjan neemt mensen graag mee in de mogelijkheden van vandaag en die van morgen.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Als je kijkt naar de context, dan kun je communicatie betekenis geven. Daar streeft Roland naar in zijn werk voor bedrijven en organisaties: door te kijken naar de context, betekenis geven aan de interne en de externe communicatie. Dat doet hij al meer dan vijftien jaar, in senior posities en leidinggevende functies. Bij bedrijven, (semi)overheidsorganisaties en belangenorganisaties. En sinds eind 2016 als zelfstandige. Roland Kroes is een host voor Emerce TV.Gerelateerde artikelen