Lekkerlands e-commerce evolutie: traditionele roots, agile toekomst

Gasten: Jurriën Kerstholt, Olaf Gockel Host: Jurriën Kerstholt, Olaf Gockel
Lekkerlands e-commerce evolutie: traditionele roots, agile toekomst

Een fantastische wereld vol gemak en kennisdeling, waar je als klant nooit meer weg wilt.

Zo zag Olaf Gockel, sinds vier jaar sales directeur, de e-commerce droom voor Lekkerland Nederland voor zich. Wat voor een impact dit zou hebben op organisatieniveau, daar kwam hij gedurende het traject achter. Nu het e-commerceplatform bijna live gaat, deelt hij graag zijn ervaring, lessen en tips vanuit het traject, bijgestaan door Jurriën Kerstholt, directeur van strategisch partner De Nieuwe Zaak.


Gast
Jurriën Kerstholt
Oprichter en Eigenaar, De Nieuwe Zaak

Als bedrijfskundige is Jurriën op het kruispunt van business en IT beland. In 2005 startte hij e-commerce bureau De Nieuwe Zaak. Vanuit deze rol is hij vooral geïnteresseerd in de balans tussen techniek, marketing en creativiteit.


Gast
Olaf Gockel
Sales Director, Lekkerland Nederland

Olaf is een resultaatgerichte Sales Directeur met ruim 20 jaar internationale en nationale ervaring in foodservice en foodretail, met top A-merken en in Private Labels. Hij heeft een passie voor commercie en een drive voor het behalen van resultaten. Zijn oprechte interesse in medewerkers, klanten en consumenten, resulteert in een goed begrip van kansen en uitdagingen als input voor strategieën om het bedrijf te laten groeien.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.Gerelateerde artikelen