Love Stories en XSARUS brengen de creatieve wereld van branding samen met datagedreven e-commerce

Gasten: Gijs Hoondert, Claudia Moron
Love Stories en XSARUS brengen de creatieve wereld van branding samen met datagedreven e-commerce

Vorm volgt functie of andersom? Het is maar net wie je het vraagt.

Lingeriemerk Love Stories Intimates heeft, samen met digital agency XSARUS, de creatieve wereld van branding samengebracht met datagedreven e-commerce. Zo brengen ze bijzondere collecties op de juiste manier naar verschillende doelgroepen.

Claudia Moron (Love Stories Intimates) en Gijs Hoondert (XSARUS) leggen in deze video uit hoe ze dit voor elkaar kregen.


Gast
Gijs Hoondert
Senior Implementatie Consultant, XSARUS Digital Commerce

Als Implementatie Consultant bij XSARUS Digital Commerce werkt Gijs dagelijks samen met ruim 95 andere e-commerce specialisten aan het implementeren en doorontwikkelen van omnichannel succesformules. Voor onder andere Love Stories, Sacha, Van Tilburg Mode, Dille & Kamille en Van den Assem.


Gast
Claudia Moron
Head of eCommerce, Love Stories Intimates

Na een corporate carrière bij moderetailer C&A en functies bij de wereldwijde merken Under Armour en New Balance, sloot Claudia zich aan bij Love Stories. Een snelgroeiend lingeriemerk uit Amsterdam.

Als hoofd e-commerce bouwt Claudia bij Love Stories aan de wereldwijde digitale inkomstenkanalen en strategie. Ze heeft een passie voor het creëren van betekenisvolle digitale ervaringen op het kruispunt van creativiteit, technologie en klantgerichtheid.Gerelateerde artikelen