Zo maak je van je Hiring Managers rebellen

Gasten: Sacha Martina Host: Sacha Martina
Zo maak je van je Hiring Managers rebellen

Stel je hebt door creatief te werken een aantal geschikte kandidaten gevonden voor je vacature.

Nu heb je een meeting met je Hiring Manager en die vindt het allemaal maar spannend. En heeft het liefst dat je “gewoon de vacature volgt”. Wat kun je dan doen? In deze krappe arbeidsmarkt werkt de ouderwetse manier niet meer. We moeten rebelser worden en creatiever. Dat werkt alleen als je Hiring Managers volgen.

In deze video geeft Sacha Martina (House of Inclusion) tips, adviezen en voorbeelden van hoe je Hiring Managers uit hun comfortzone krijgt.


Gast
Sacha Martina
Founder, House of Inclusion

Sacha is een dynamische ondernemer, toegewijde moeder en tech liefhebber met een sterke passie voor Diversiteit en Inclusie. Na jarenlang als ondernemer in de technologie-industrie te hebben gewerkt en de grote ongelijkheden in vertegenwoordiging en gelijkheid te hebben opgemerkt, vond ze haar ware roeping in DE&I (Diversity, Equity & Inclusion). Met haar onwankelbare toewijding om een rechtvaardige wereld voor iedereen te creëren, is ze een publieke spreker, trainer en consultant geworden, waarbij ze haar kennis en expertise deelt om individuen en organisaties te versterken.


Host
Arjan Elbers
Host, Emerce

Arjan Elbers is een Brabander in hart en nieren. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano. Hij werkte ruim 10 jaar in (inter)nationaal corporate- en bureau recruitment voordat hij in 2009 zelfstandig ondernemer werd.

Recruitmentstrateeg tot op het bot. Adviseert organisaties zoals: ABN-AMRO, KPN, Ahold-Delhaize, T-Mobile, Boskalis, Rabobank, ANWB, VDL Nederland, SPIE, PWC, Catharina Ziekenhuis, CBR, Vattenfall, Norsk Hydro en velen meer.


Over de collection

Over de toekomst van recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt, daar moet je het mee doen. Maar doe het slim en rebels. Gooi oude recruitmentconventies overboord. Cv’s de prullenbak in? Salaris of werkomgeving? Wat is de uitweg voor het duivelse dilemma van AI in recruitment? En diversiteit doet er wél toe: je kandidaat kiest zonder blikken of blozen voor je concurrent. Hou talent binnen en de achterdeur dicht met de trends van morgen.
8 video's
13 sprekers

Gerelateerde artikelen