De Marketing Automation-markt in kaart

Gasten: Frans Riemersma Host: Frans Riemersma
De Marketing Automation-markt in kaart

Welk type Marketing Automation Software past nu het best bij jouw bedrijf?

De marketing automation-markt ontwikkelt zich in een razend tempo, waardoor het overzicht al gauw zoek kan raken. Emerce heeft met de Shortlist Marketing Automation Software de markt uitgeplozen en helder in kaar gebracht.

In deze video bespreekt Martech-expert Frans Riemersma hoe de markt eruitziet, welke bedrijven kiezen voor welk soort software en waarom. Alsook wat de verschillen tussen systemen zijn. Kortom: na het kijken van deze video weet jij wat een verstandige keuze is in welke situatie.


Gast
Frans Riemersma
Oprichter, MartechTribe

Martech-expert Frans Riemersma is een bevlogen analist, spreker, onderwijzer en ondernemer. Hij doet onderzoek naar Martech-mogelijkheden, -stacks en -verkopers om het leven van bedrijven makkelijker te maken. En heeft Marketing Technology stacks ontworpen voor bedrijven als HP, Adidas, Audi, Unilever, Philips en IKEA.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.


Host
Jaap Kooij
Host, Emerce

Van E-business, E-commerce en E-innovations tot andere E-mergencies, Jaap helpt de digitale business te realiseren, die bedrijven in staat stelt om te groeien en te gedijen in een snel veranderend, consument gedreven en digitaal tijdperk.

Met 15 jaar ervaring in IT en Management Consultancy betrad Jaap de digitale arena net voor het knappen van de internet bubble in 2000. Sindsdien heeft hij digitale, e-commerce en omni channel activiteiten opgezet, geleid en geherstructureerd bij bedrijven en merken als Heineken International, O’Neill Europe, PostNL, Rituals Cosmetics, marlies|dekkers, V&D en Omron Healthcare.

Jaap is jury lid bij de Dutch Interactive Awards en co-host bij EmerceTV.Gerelateerde artikelen