Marktplaats over hoe je als marketeer een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheid

Gasten: Rick Verkuyl Host: Rick Verkuyl
Marktplaats over hoe je als marketeer een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheid

Als marketeer heb je een belangrijke rol in het bijdragen aan duurzaamheid, omdat je de keuze hebt op welke manier je je marketingbudget inzet. Doe je dat op social media? Bij publishers? Of op een duurzame manier? Rick Verkuyl, Sustainability Officer voor Marktplaats, helpt je vandaag die afweging te maken en geeft je bovendien een inspirerend kijkje in eigen keuken.


Gast
Rick Verkuyl
Sustainability Officer & Country Manager, Marktplaats + 2dehands/2ememain.be & Adevinta Belgium

Rick Verkuyl heeft binnen de Benelux organisatie van Marktplaats diverse senior management en directie posities bekleedt. Tegenwoordig zet hij zich namens Marktplaats in om de transitie naar circulair en verantwoord consumeren te versnellen. Hij heeft een persoonlijke groei doorgemaakt van puur commercieel naar een passie voor duurzaam ondernemen waarbij pragmatisme centraal staat.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.


Gerelateerde artikelen