De meerwaarde van mechanisme-denken in je marketing

Gasten: Bernd van den Thillart Host: Bernd van den Thillart
De meerwaarde van mechanisme-denken in je marketing

Wil je je als merk tegenwoordig écht goed positioneren, dan is mechanisme-denken in de marketing de juiste strategie.

Dit is de opvatting van Bernd van den Thillart, Strategisch Creative Director bij Today’s Milk. Aan de hand van voorbeelden legt hij in deze video uit wat mechanisme-denken is, waarom je zo een betere wisselwerking hebt tussen je marketingfunnel en contenthuis en dé perfecte bedding voor je Big Creative Idea creëert.

2.1k


Gast
Bernd van den Thillart
Strategisch Creative Director, Today’s Milk

Bernd’s marketingcommunicatiereis begon holistisch met ‘Visuele Communicatie’ aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch. Van grafisch ontwerper tot art-director en conceptontwikkelaar bij verschillende bureaus, verbreedde hij zijn creatieve vaardigheden. Zijn analytische kracht en interesse in cultuur en maatschappij versterkten zijn strategische inzichten in merkstrategie en marktbenadering. Nu richt hij zich op innovatieve mechanismen om vernieuwende verbindingen en interacties te creëren.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.Gerelateerde artikelen