Mentaal welzijn op de werkvloer als sleutel tot succes

Gasten: Gijs Coppens Host: Gijs Coppens
Mentaal welzijn op de werkvloer als sleutel tot succes

In deze video zal Gijs Coppens (OpenUp) spreken over mentaal welzijn in relatie tot recruitment en personeelsbeleid. Daarbij zal hij ingaan op zijn eigen verhaal van de totstandkoming van zijn bedrijf, zijn successen maar ook zijn lessons learned en valkuilen.

Gijs deelt waardevolle inzichten over hoe een sterke focus op de missie als een magneet werkt, het belang van het selecteren van ambitieuze professionals, en de rol van AI in het versterken van het team. Leer over zijn unieke aanpak in recruitment, met gebruik van gedragsexperimenten zoals rollenspellen en case studies, en het belang van zowel objectieve als subjectieve criteria bij het maken van de juiste keuzes.


Gast
Gijs Coppens
CEO & Founder, OpenUp

Als ondernemende psycholoog verbindt Gijs Coppens de werelden van technologie en psychologie. In 2019 richtte hij OpenUp op omdat hij vindt dat werken aan mentaal welzijn voor iedereen toegankelijk moet zijn. OpenUp is sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van mentaal welzijn op de werkplek.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Over de toekomst van recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt, daar moet je het mee doen. Maar doe het slim en rebels. Gooi oude recruitmentconventies overboord. Cv’s de prullenbak in? Salaris of werkomgeving? Wat is de uitweg voor het duivelse dilemma van AI in recruitment? En diversiteit doet er wél toe: je kandidaat kiest zonder blikken of blozen voor je concurrent. Hou talent binnen en de achterdeur dicht met de trends van morgen.
8 video's
13 sprekers

Gerelateerde artikelen