Moeiteloos meer omzet genereren door het optimaliseren van je betaalpagina

Gasten: Martijn van Tongeren Host: Martijn van Tongeren
Moeiteloos meer omzet genereren door het optimaliseren van je betaalpagina

Adverteren wordt steeds duurder. De gratis weggever heeft z’n beste tijd gehad.

Hoe zorg je als ondernemer of bedrijf dan toch dat je zo snel mogelijk die kopende klant binnenhaalt? Inefficiënte betaalprocessen leiden tot verlies van klanten en dus potentiële omzet. In deze video duiken we in de kunst van het optimaliseren van je betaalproces met Martijn van Tongeren (Plug&Play). Aan het eind van deze video geeft hij tips die je onmiddellijk kunt inzetten om vanaf morgen meer omzet te genereren.

17,3K


Gast
Martijn van Tongeren
Eigenaar, Plug&Pay

Martijn van Tongeren (30) is samen met zijn compagnon Tonny Loorbach eigenaar van IMU, Plug&Pay, Phoenix en Huddle. Zij schreven de marketingbestseller “De Online Marketing Tornado” (40.000+ verkopen) en helpen ondernemers met hun softwaretools aan een winstgevende salesfunnel. Plug&Pay heeft inmiddels 5.750+ klanten en meer dan €520.000.000 aan transacties verwerkt in slechts 5 jaar tijd.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Als je kijkt naar de context, dan kun je communicatie betekenis geven. Daar streeft Roland naar in zijn werk voor bedrijven en organisaties: door te kijken naar de context, betekenis geven aan de interne en de externe communicatie. Dat doet hij al meer dan vijftien jaar, in senior posities en leidinggevende functies. Bij bedrijven, (semi)overheidsorganisaties en belangenorganisaties. En sinds eind 2016 als zelfstandige. Roland Kroes is een host voor Emerce TV.


Uitgelichte video's

Gerelateerde artikelen