Nederlandse Loterij en EN HR Solutions over voorsprong creëren op de arbeidsmarkt door storytelling

Gasten: Kirsten Trarbach, Lisbeth Gruppen, Rob de Vormer Host: Kirsten Trarbach, Lisbeth Gruppen, Rob de Vormer
Nederlandse Loterij en EN HR Solutions over voorsprong creëren op de arbeidsmarkt door storytelling

Meer sollicitanten en meer werving uit eigen naam. In een tijd waarin elke organisatie kampt met lang openstaande vacatures, een minimaal aanbod van geschikte kandidaten en noodgedwongen uitwijken naar tijdelijk personeel, klinkt dat als een utopie! Samen met EN HR solutions optimaliseerde Nederlandse Loterij haar employer brand en arbeidsmarktcommunicatie. Ze leggen vandaag uit hoe zij door de bundeling van Marketing, HR en Recruitment resultaten op de arbeidsmarkt behaalden en wat de learnings waren tijdens het proces.


Gast
Kirsten Trarbach
HR Business Partner, Nederlandse Loterij

Kirsten Trarbach is HR business partner bij Nederlandse Loterij. Was daarvoor werkzaam binnen corporate recruitment en heeft een moderne kijk op HR en het werven van talenten. In de afgelopen jaren heeft zij meerdere strategische HR projecten geleid. Vanuit de gedachte dat recruitment grotendeels marketing is, is zij binnen Nederlandse Loterij een samenwerking gestart om de disciplines HR, recruitment en marketing samen te brengen en de krachten te bundelen.


Gast
Lisbeth Gruppen
Brand Manager, Nederlandse Loterij

Lisbeth van Gruppen is sinds 2020 Brand Manager bij Nederlandse Loterij. Daarvoor heeft ze verschillende managementposities gehad bij marketing, communicatie en contentteams bij o.a. Temper en Werkspot. Haar kracht ligt in het combineren van strategische visie en pragmatische oplossingen die merken laten groeien.


Gast
Rob de Vormer
Manager Arbeidsmarktcommunicatie, EN HR Solutions

Rob de Vormer brengt branding & design samen met recruitment. Als Growth Marketing Manager bij EN HR solutions adviseert hij organisaties over verschillende arbeidsmarktvraagstukken. Denk hierbij aan het positioneren van een werkgeversmerk tot aan een campagnestrategie of inzet van een werken-bij website. Dit heeft hij o.a. gedaan voor Nederlandse Loterij, Coöperatie VGZ en T-Mobile.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Gerelateerde artikelen