Nieuw digitaal platform voor ’s werelds grootste kunstbeurs

Gasten: Mattijs de Nooijer, Gilian Baracs Host: Mattijs de Nooijer, Gilian Baracs
Nieuw digitaal platform voor ’s werelds grootste kunstbeurs

Beschikbaar vanaf 27 mrt 2024

Wil je deze video bekijken? Meld je dan kosteloos aan. Deze collectie gaat live op 27 mrt 2024. Don't worry. We sturen je een reminder, zodat je niets hoeft te missen.

De fysieke kunstbeurs TEFAF wordt ondersteund door een enorme hoeveelheid digitale processen.

Deze processen moeten vlekkeloos verlopen om het aankoopproces van kostbare kunststukken te faciliteren. Duizenden mensen moeten toegang hebben tot digitale systemen om de kunstbeurs uit New York en Maastricht mogelijk te maken. TEFAF koos voor een Craft CMS en nam als partner WHITE Digital Agency in de arm.

Welk probleem ervaarde TEFAF? Hoe viel de keuze op WHITE Digital Agency? Wat waren de grootste uitdagingen? In deze video vertellen Mattijs de Nooijer (WHITE) en Gilian Baracs (TEFAF) over hun samenwerking en hoe zij deze digitale vertaalslag hebben ervaren.


Gast
Mattijs de Nooijer
Owner, WHITE Digital Agency

Mattijs de Nooijer, tech ondernemer sinds 1999, is de oprichter van WHITE Digital Agency. Het doorgronden van technologie en het vertalen naar een krachtige, klantgerichte oplossing staat voor hem centraal. Met doorzettingsvermogen en oog voor detail worden resultaten geboekt op complexe online vraagstukken in een persoonlijke en positieve samenwerking met zowel klant als team.


Gast
Gilian Baracs
Director Of Technology, TEFAF

Gilian Baracs is als Director Of Technology bij TEFAF verantwoordelijk voor alle IT systemen, van de website en ticket sales tot het “vetting” systeem, waar honderden kunstexperts worden ingevlogen om de werken te keuren op authenticiteit. TEFAF is de meest vooraanstaande kunstbeurs ter wereld. De beurs wordt gehouden in Maastricht en in New York en trekt tienduizenden bezoekers.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Uitgelichte video's

Gerelateerde artikelen