De Nieuwe Zaak en Studio Anneloes: succesvolle replatforming in slechts 3 maanden

Gasten: Jurriën Kerstholt, André Kortekaas Host: Jurriën Kerstholt, André Kortekaas
De Nieuwe Zaak en Studio Anneloes: succesvolle replatforming in slechts 3 maanden

Een replatforming-proces is spannend, maar onvermijdelijk als je huidige e-commercesysteem de groei van je organisatie meer remt dan versnelt.

Hoe zorg je ervoor dat het proces zo snel en soepel mogelijk verloopt en met welke uitdagingen moet je rekening houden? Digitaal bureau De Nieuwe Zaak en kledingmerk Studio Anneloes deden het al, replatforming, binnen drie maanden! In deze video nemen ze je mee in de voorbereidingen, de uitdagingen en geven je praktische tips vanuit hun eigen samenwerking.

638


Gast
Jurriën Kerstholt
Oprichter en Eigenaar, De Nieuwe Zaak

Als bedrijfskundige is Jurriën op het kruispunt van business en IT beland. In 2005 startte hij e-commerce bureau De Nieuwe Zaak. Vanuit deze rol is hij vooral geïnteresseerd in de balans tussen techniek, marketing en creativiteit.


Gast
André Kortekaas
E-commerce Manager, Studio Anneloes

André is nu meer dan 10 jaar werkzaam in de online fashion branche. Met zijn technische kennis is hij een perfecte schakel tussen developers en stakeholders. Met een brede interesse in alles wat er online gebeurt, heeft hij naar eigen zeggen ‘ook overal een mening over’.


Host
Jessica de Haas
Host, Emerce

Leadership development expert, content co-creator & people loving introvert.Gerelateerde artikelen