Omnichannel groei: het belang van een internationale betaaloplossing

Omnichannel groei: het belang van een internationale betaaloplossing

Hoe breng je verschillende betaalsystemen bij elkaar bij omnichannel groei? Kamera Express deelt haar ervaringen.

In deze video vertellen Soraya de Meijer en Lydia van Dijk (beiden van Kamera Express) hoe de omnichannel retailer gericht op de enthousiaste fotohobbyist en de fotoprofessional internationaal flink aan de weg timmert. Kamera Express startte als eenmanszaak en is getransformeerd in een internationale keten met zo’n 500 medewerkers die zowel on- als offline allerlei fotografiegerelateerde producten in acht Europese landen verkoopt.

Ondanks de covidperikelen groeit het bedrijf jaarlijks gestaag door, waarbij de omnichannel presence hen geen windeieren legt. Ook op betaalgebied zijn er door de (internationale) groei de nodige stappen gezet. Een uitdagend project doordat er door diverse overnames verschillende paymentsystemen bij elkaar moesten worden gevoegd. Hoe orchestreer je dit alles? Welke keuzes maak je en waarom? Hoe kan je de klant ontzorgen tot in de checkout, maar ook in de fysieke winkel? En hoe bereid je je voor op de toekomst: zowel bedrijfsmatig als op betaalgebied? Deze en andere vragen komen in deze sessie aan bod.

Collectie: Emerce Retail

Sprekers: Soraya de Meijer (Team Lead Website bij Kamera Express) en Lydia van Dijk (Product Owner E-commerce bij Kamera Express)

Host: Ronald ter Voert (Interviewer, presentator, host en moderator bij RTV Media)

3.3k


Gerelateerde artikelen