Ontwikkelingen in de betaalstrategie voor (online) bedrijven

Gasten: Maurits Dekker Host: Maurits Dekker
Ontwikkelingen in de betaalstrategie voor (online) bedrijven

Van Ideal 2.0, dat zich verder ontwikkelt tot betaalwallet, tot de introductie van Open Banking en de opkomst van cryptobetalingen. De betaalmarkt is volop in beweging.

De impact op de e-commerce sector is groot. Hoe navigeer je als webwinkel door deze veranderingen en wat betekent dit voor de consument? In deze video geeft Maurits Dekker (Buckaroo) handvaten waar je direct mee aan de slag kunt. Een ding is zeker: het is essentieel een goede betaalstrategie te hebben als merchant.

2.0k


Gast
Maurits Dekker
CCO, Buckaroo

Maurits is vanuit zijn rol als CCO verantwoordelijk voor de Commerciële Strategie inclusief alle commerciële activiteiten bij Buckaroo. Hij geeft leiding aan een team van 25 professionals, verdeeld over New Business (Corporate & Mid Market), Relatiebeheer (Corporate & Mid Market), Partner & Vendor Management, Marketing en Wholesale.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Als je kijkt naar de context, dan kun je communicatie betekenis geven. Daar streeft Roland naar in zijn werk voor bedrijven en organisaties: door te kijken naar de context, betekenis geven aan de interne en de externe communicatie. Dat doet hij al meer dan vijftien jaar, in senior posities en leidinggevende functies. Bij bedrijven, (semi)overheidsorganisaties en belangenorganisaties. En sinds eind 2016 als zelfstandige. Roland Kroes is een host voor Emerce TV.


Uitgelichte video's

Gerelateerde artikelen