De opkomst, de groei én de ontwikkeling van OFM

Gasten: Menno Dings Host: Menno Dings
De opkomst, de groei én de ontwikkeling van OFM

OFM. is het boetiek warenhuis met ‘Mode voor alle mannen’. OFM. helpt mannen de beste versie van zichzelf te zijn. Na de opening van de eerste winkel in 2002 is Only for Men als familiebedrijf uitgegroeid tot het landelijek modemerk OFM. en bijbehorende community met een twintigtal unieke winkels in Nederland, ieder met een gevarieerd assortiment in mode, lifestyle en meer…

De mannenmode-retailer groeit ook online. Daarnaast investeert OFM. duurzaam in hun medewerkers en helpt ze ook om het beste versie van zichzelf te zijn. Persoonlijk, makkelijk én spraakmakend zijn leefregels die bij OFM. centraal staan, zowel in de winkels als op kantoor. OFM. wil niet de grootste mannenmode-retailer van Nederland worden, maar wel de meest ‘spraakmakende’. Wij gaan met Menno Dings – Head of Brand, Marketing & eCommerce – in gesprek over de OFM rebranding, de lancering van het nieuwe e-com platform en de bijzondere loyalty aanpak, middels een a-typische eventstrategie.


Gast
Menno Dings
Head of Brand & Marketing, OFM

Menno is een allround marketing-professional met meer dan 25 jaar ervaring in omnichannel fashion Retail. Hij is bedreven in alle facetten van Marketing en eCommerce. Een echte merkenbouwer.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Gerelateerde artikelen