Positieve impact retailmedia in de middelenmix

Gasten: Tjalke Bredenoord Host: Tjalke Bredenoord
Positieve impact retailmedia in de middelenmix

Zuivelcoöperatie Arla Foods is wereldwijd actief met tal van producten en merken. In Nederland is het bedrijf een snelgroeiende speler met retail- en convenienceproducten.

Met alle kansen die retailmedia anno nu biedt, rijst de vraag hoe Arla Foods dit alles omnichannel combineert tot een geheel. Is dat überhaupt mogelijk of levert het silo-denken en handelen vanuit marketing meer inzichten en conversie op? Welke retailmedia inspanningen doen het daarbij goed, en hoe meet je dat? Versterken offline en online media elkaar hierin? En wat betekent het voor de interne organisatie en de samenwerking tussen diverse afdelingen? Maar ook: hoe manage je de mediagroei en datastroom uit retail media? En waar stuur je in the end op? Dit en meer komt aan bod in deze videosessie.


Gast
Tjalke Bredenoord
Head of Digital & Media , Arla Foods

Tjalke is als Head of Digital & Media verantwoordelijk voor alle paid en owned media-activiteiten bij Arla Foods. Voor onder andere de merken Arla, Melkunie, Lurpak en Starbucks ice coffee houdt zij zich bezig met de omnichannel mediastrategie, executie en inkoop, contentontwikkeling, websitebeheer en communitymanagement.   


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Wat is nieuw binnen retailmedia?

Retailmedia groeit bij retailers en merken: extra inkomsten en merkbekendheid. Ontdek strategieën en cases voor closed-loop adverteren, marketing, klantbetrokkenheid, first-party data, DOOH, targeting, conversie, gesponsorde producten, clean data rooms, sampling en loyaliteitsprogramma's.
7 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen