Diepgaande marktdata rond skills maakt van recruiters coaches voor hun opdrachtgevers

Gasten: Adelbert Smal Host: Adelbert Smal
Diepgaande marktdata rond skills maakt van recruiters coaches voor hun opdrachtgevers
Hoe weet je exact wat de huidige vraag in de markt is? Waar vind je op een efficiënte manier opdrachtgevers en kandidaten? Hoe match je zo goed en zo inclusief mogelijk en vooral: hoe blijf je concurrerend?
Inzicht, schaarste, diversiteit en flexibiliteit: vier elementen die essentieel zijn om als arbeidsbemiddelaar te kunnen inspelen op de huidige veranderende arbeidsmarkt.
Deze vragen worden in deze video beantwoord door Adelbert Smal (Jobdigger), expert op het gebied van het analyseren en inzetten van arbeidsmarktdata voor arbeidsbemiddelaars, (markt)onderzoekers en overheden/corporates.

Gast
Adelbert Smal
Mede-eigenaar en Business Development Director, Jobdigger

Adelbert is mede-eigenaar en Business Development Director EMEA bij Jobdigger, een AI-Techbedrijf dat twaalf jaar geleden is opgericht. Met een achtergrond in de IT, detacherings- en uitzendbranche, kennis van de digitale transformatieprocessen, verandermanagement én internationaal opererende intermediairs, overheden en corporates, zorgt Adelbert dat Jobdigger blijft groeien. Zowel in contact met klanten/partners, nieuwe kansen en mogelijkheden, nieuwe productontwikkeling als internationalisering.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Over de toekomst van recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt, daar moet je het mee doen. Maar doe het slim en rebels. Gooi oude recruitmentconventies overboord. Cv’s de prullenbak in? Salaris of werkomgeving? Wat is de uitweg voor het duivelse dilemma van AI in recruitment? En diversiteit doet er wél toe: je kandidaat kiest zonder blikken of blozen voor je concurrent. Hou talent binnen en de achterdeur dicht met de trends van morgen.
8 video's
13 sprekers

Gerelateerde artikelen