Retailmedia van experiment naar strategische pijler

Gasten: Justin Sandee Host: Justin Sandee
Retailmedia van experiment naar strategische pijler

Al acht jaar is bol actief bezig met retailmedia.

Wat ooit als een zijproject startte, is vandaag de dag uitgegroeid tot een serieuze tak van sport binnen de digitale muren van de Nederlandse marktplaats.

Welke aanpak hanteert bol als het gaat om retailmedia? Welke content en kanalen doen het daarbij bovengemiddeld goed? Wat kan er nog beter? Welke learnings zijn er opgedaan? Maar ook: werkt het bedrijf vanuit een CDP en is het bereid data-inzichten met derden te delen? Zo ja, hoe ver gaat dat dan? En levert retail media bol extra omzet op, of is het slechts het verschuiven van budget? Dit en meer komt aan bod in deze videosessie.


Gast
Justin Sandee
Director Commercial Development, bol Retail Media

Justin is als Director Commercial Development bij bol Retail Media samen met zijn team verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van nieuwe advertentiemarkten en samenwerkingen, zoals  bijvoorbeeld partnerships met mediabureaus in Nederland en België.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Wat is nieuw binnen retailmedia?

Retailmedia groeit bij retailers en merken: extra inkomsten en merkbekendheid. Ontdek strategieën en cases voor closed-loop adverteren, marketing, klantbetrokkenheid, first-party data, DOOH, targeting, conversie, gesponsorde producten, clean data rooms, sampling en loyaliteitsprogramma's.
7 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen