Reality check: de belofte van retailmedia ontrafeld

Gasten: Sander Kwint Host: Sander Kwint
Reality check: de belofte van retailmedia ontrafeld

Retailmedia is op zich niet nieuw, maar wordt door de digitaliseringsslag bij veel marktpartijen wel als zodanig gepositioneerd.

Er kan ook veel, van offline tot online. Via in-store schermen, schapcommunicatie tot display advertising. Hoe staan we er in Nederland voor? Hoe volwassen is dit mediasegment nou eigenlijk? In welke domeinen, platformen en/of netwerken liggen de grootste kansen?

En gaat dat vervolgens ten koste van de retailomzet, trade- of searchbudgetten? Tot: wat kan er beter? En welke trends en ontwikkelingen zijn aanstaande? Dit en meer komt aan bod in deze video.


Gast
Sander Kwint
Head of Performance Solutions, Kinesso

Sander is als Head of Performance Solutions verantwoordelijk voor de uitbouw van nieuwe dienstverleningen bij MediaBrands. Voor Retail Media betekent dit verdere professionalisering van de dienst.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Wat is nieuw binnen retailmedia?

Retailmedia groeit bij retailers en merken: extra inkomsten en merkbekendheid. Ontdek strategieën en cases voor closed-loop adverteren, marketing, klantbetrokkenheid, first-party data, DOOH, targeting, conversie, gesponsorde producten, clean data rooms, sampling en loyaliteitsprogramma's.
7 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen