Snackable content voor B2B. Werkt dat?

Gasten: Fleur Willemijn van Beinum Host: Fleur Willemijn van Beinum
Snackable content voor B2B. Werkt dat?

Contentmarketing is hot. Merken buitelen over elkaar heen om de meest pakkende campagnes te produceren. Het moet snappy, sexy en snel. Er zijn al B2B organisaties die contentmarketing hebben omarmd, maar voor velen blijft het ingewikkeld. Want werkt die snackable content wel voor B2B? Is het de investering waard? 

‘Zorg eerst dat je je brandstory op orde hebt’, zegt Fleur Willemijn van Beinum. Ze is zelfstandig contentstrateeg. Met haar praten we over brand storytelling en contentmarketing. Wat werkt voor B2B?


Gast
Fleur Willemijn van Beinum
Contentstrateeg, Freelance

Fleur Willemijn van Beinum, een vooraanstaande content guru van het eerste uur, heeft haar stempel gedrukt op gerenommeerde merken waaronder KLM, OneFit, Ikea, Nationale Nederlanden en ABN Amro. Ze vervulde docentschappen bij Beeckesteijn en Nijenrode en leverde bijdragen aan KLM, Delta Lloyd en eBay. Ze bekleedde eerder de rol van Global Contentstrateeg bij Unilever voordat ze haar pad vervolgde als freelance contentstrateeg. Met content als rode draad in haar loopbaan.


Host
Glen Schrijvers
Host, Emerce

Glen Schrijvers is echte change maker. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het begeleiden van organisaties die willen of moeten transformeren.
Als dagvoorzitter beheerst hij de kunst om goed in de inhoud te zitten en tegelijkertijd oog te hebben voor het publiek en alles daaromheen.Gerelateerde artikelen