Zo sorteert home deco-groothandel B Living voor op de toekomst

Gasten: Joris Coppes Host: Joris Coppes
Zo sorteert home deco-groothandel B Living voor op de toekomst

De voornaamste uitdaging van B Living? Relevant blijven in een sterk consoliderende markt.

Dat doet de groothandel in woonaccessoires door zich aan te passen aan én voor te sorteren op marktomstandigheden. Met succes: de afgelopen drie jaar noteerde B Living een vervijfvoudiging van haar online omzet, door continu te blijven innoveren en door strategische overnames. Zo nam het in 2022 het bedrijf Mars&More en recent Dami Living over.

Innoveren is een continu proces. Eigenaar Joris Coppes gaat met Glen Schrijver in gesprek over de groothandel van de toekomst en wat dat betekent voor B Living. Aan bod komen onder meer het optimaliseren van de customer journey, location based targeting, dropshipping en het aanbieden van een B2C-ervaring aan je B2B-klant.

1.2k


Gast
Joris Coppes
Eigenaar, B-Living

Joris is ondernemer in de Home Deco branche. Na een carrièrestart bij Microsoft en het schrijven van een boek over Online Personal Branding is hij sinds 2013 in de Home Deco Branche actief. 

Sinds 2017 is hij eigenaar van Hakbijl Glass, de laatste 4 jaar heeft hij 3 overnames gedaan onder de noemer B Living. Joris gelooft dat schaalbare connectiviteit tussen merk-afnemer-klant cruciaal is voor een succesvolle ecommerce strategie.


Host
Glen Schrijvers
Host, Emerce

Glen Schrijvers is echte change maker. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het begeleiden van organisaties die willen of moeten transformeren.
Als dagvoorzitter beheerst hij de kunst om goed in de inhoud te zitten en tegelijkertijd oog te hebben voor het publiek en alles daaromheen.Gerelateerde artikelen