Synetic en Zorgboodschap: een gelaagde ‘boodschappenshop’ voor de zorg

Gasten: Hans van Wezenbeek, Willemijn Vink Host: Hans van Wezenbeek, Willemijn Vink
Synetic en Zorgboodschap: een gelaagde ‘boodschappenshop’ voor de zorg

De zorgsector staat onder druk. Met digitale oplossingen kan een deel van deze druk worden verlicht.

Zo ontstond de behoefte vanuit Zorgboodschap aan een ‘boodschappenshop’ voor zorgprofessionals. Met kleinverpakkingen voor de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. De webshop werd opgezet door Synetic. Inmiddels zitten beide partijen midden in de migratie naar een nieuw platform, opnieuw gebouwd door Synetic.

In deze video lichten Hans van Wezenbeek (Synetic) en Willemijn Vink (Zorgboodschap) wat de elf-jarige samenwerking typeert tussen beide partijen. Ze lichten toe hoe Synetic heeft ingespeeld op de laatste strategische en digitale uitdagingen bij Zorgboodschap, waar ze nu staan en wat er op de roadmap staat.


Gast
Hans van Wezenbeek
Tech & Product Lead, Synetic

Hans werkt ruim elf jaar bij Synetic en heeft daar flinke stappen gemaakt. Door te blijven leren, nieuwe projecten aan te gaan en werken met de Strength Based methode zit Hans nog steeds helemaal op zijn plek.


Gast
Willemijn Vink
Product Owner, Zorgboodschap

Willemijn is naast haar rol als e-commerce specialist de afgelopen twee jaar ook Product Owner en daardoor verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuwe bestelomgeving (Shopware).


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen