De toekomst van CRO/CXO en experimenteren

Gasten: Mark de Winter Host: Mark de Winter
De toekomst van CRO/CXO en experimenteren

Experimenteren en CRO zijn hot topics binnen corporates en het groot MKB. Door middel van data besluiten onderbouwen levert veel waarde op binnen organisaties. Steeds meer bedrijven lopen echter tegen resources issues aan en het lukt ze niet makkelijk op te schalen naar >100 testen per jaar. Door middel van automatisering en slimme methodieken toe te passen kun je veel “handwerk” versimpelen en je tijd steken in het leren kennen van je klanten en het verbeteren van klantervaringen wat leidt tot verbetering van de resultaten.

2.3k


Gast
Mark de Winter
Director of Product, ClickValue

Mark de Winter heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen digitale marketing en CRO. Tien jaar geleden begonnen bij ClickValue en inmiddels Director of Product binnen het label. Hij is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de dienstverlening en dus veel bezig met innovatie, automatisering en de toekomst van het CRO vakgebied.


Host
Tomas Hesseling
Host, Emerce

Tomas Hesseling is een doorgewinterde freelancer en strategisch adviseur met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitaal en e-commerce. Hij wordt algemeen erkend voor zijn expertise over verschillende e-commerceplatforms.

Voordat hij aan zijn succesvolle freelancecarrière begon, was Tomas mede-oprichter en eigenaar van ShopWorks, nu Strix Nederland. Deze ervaring heeft hem waardevolle inzichten in de fijne kneepjes van de e-commerce-industrie gegeven en een ​​diep begrip van het technische landschap van e-commerce.

Met een schat aan ervaring en een grondige kennis van het e-commercelandschap, is Tomas Hesseling een veelgevraagde freelancer en strategisch adviseur die deskundige begeleiding kan bieden aan bedrijven die willen gedijen in de steeds evoluerende wereld van e-commerce.Gerelateerde artikelen