De belangrijkste trends en ontwikkelingen in marketingdata

Hoe zet je data op een efficiënte manier in voor marketingdoeleinden? Welke tools zet je in bij het inrichten van je cloudplatform en tegen welke beperkingen lopen organisaties aan?

In dit webinar vertellen twee experts over hun ervaringen en delen zij hun tips & tricks. Volgens Gijs van Eysden van Google moet je je als decision maker niet laten afleiden door data gaps of blijven hangen in het gegeven dat niet alle data toegankelijk is. “Focus op de data die je nodig hebt om een probleem op te lossen.” Binnen het snel veranderende advertentie-ecosysteem begeleidt hij partners en adverteerders om hun doelstellingen op het gebied van digitale marketing te behalen door gebruik te maken van technologieoplossingen die beschikbaar zijn binnen adtech- en cloud-producten.

Hij gaat samen met  Mark Ebergen van Searchresult in gesprek met Krijn Schuurman over waarde creëren uit de cloud. Mark is samen met het Adeptiv-team verantwoordelijk voor data-analyse bij onder meer Jumbo, Hema, Manutan en Zeeman en helpt bedrijven om met behulp van de cloud datagedreven te worden. Hij merkt dat marketeers vaak meerdere platforms gebruiken om hun campagnes uit te rollen. Hierdoor bevindt een grote hoeveelheid marketing en klantsignalen zich in verschillende data silo’s binnen de organisatie. Het managen van die datasilo’s vormt een grote uitdaging. In dit webinar laten we zien hoe je probleem tackelt. 

Sprekers: Gijs van Eysden (Advertising Data Architecture Lead bij Google) en Mark van Ebergen (Head of Analytics bij Searchresult).

Collectie: Emerce Digital Marketing

Host: Krijn Schuurman (consultant, ondernemer, dagvoorzitter en presentator).

 

 

37,7KGerelateerde artikelen