-

De belangrijkste trends en ontwikkelingen in marketingdata

De belangrijkste trends en ontwikkelingen in marketingdata

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Adeptiv. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Adeptiv’s privacystatement Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Hoe zet je data op een efficiënte manier in voor marketingdoeleinden? Welke tools zet je in bij het inrichten van je cloudplatform en tegen welke beperkingen lopen organisaties aan?

In dit webinar vertellen twee experts over hun ervaringen en delen zij hun tips & tricks. Volgens Gijs van Eysden van Google moet je je als decision maker niet laten afleiden door data gaps of blijven hangen in het gegeven dat niet alle data toegankelijk is. “Focus op de data die je nodig hebt om een probleem op te lossen.” Binnen het snel veranderende advertentie-ecosysteem begeleidt hij partners en adverteerders om hun doelstellingen op het gebied van digitale marketing te behalen door gebruik te maken van technologieoplossingen die beschikbaar zijn binnen adtech- en cloud-producten.

Hij gaat samen met  Mark Ebergen van Searchresult in gesprek met Krijn Schuurman over waarde creëren uit de cloud. Mark is samen met het Adeptiv-team verantwoordelijk voor data-analyse bij onder meer Jumbo, Hema, Manutan en Zeeman en helpt bedrijven om met behulp van de cloud datagedreven te worden. Hij merkt dat marketeers vaak meerdere platforms gebruiken om hun campagnes uit te rollen. Hierdoor bevindt een grote hoeveelheid marketing en klantsignalen zich in verschillende data silo’s binnen de organisatie. Het managen van die datasilo’s vormt een grote uitdaging. In dit webinar laten we zien hoe je probleem tackelt. 

Sprekers: Gijs van Eysden (Advertising Data Architecture Lead bij Google) en Mark van Ebergen (Head of Analytics bij Searchresult).

Collectie: Emerce Digital Marketing

Host: Krijn Schuurman (consultant, ondernemer, dagvoorzitter en presentator).

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond