Van ‘one-size-fits-all’ naar het personaliseren van klantdata

Gasten: Coen Wiers Host: Coen Wiers
Van ‘one-size-fits-all’ naar het personaliseren van klantdata

Beschikbaar vanaf 21 mei 2024

Wil je deze video bekijken? Meld je dan kosteloos aan. Deze collectie gaat live op 21 mei 2024. Don't worry. We sturen je een reminder, zodat je niets hoeft te missen.

De bankensector ligt al snel onder een vergrootglas als het gaat om data. Dit terwijl er al de nodige wet- en regelgeving is die door banken strikt wordt nageleefd. Ook de Rabobank merkt dat het bewustzijn rondom data groeit en acteert daarop.

Welke strategie hanteert de bank rondom customer data? Ligt dat vast in een CDP of diverse databases? Hoe wordt ruwe data vervolgens ingezet voor zijn klanten? Middels welke processen? En welke rol speelt AI en ML hierin? Maar ook: hoe wordt er aangekeken tegen de komst van de digital identity wallet als nieuwe databron in de nabije toekomst? Dit en meer komt ter sprake in deze video.

62


Gast
Coen Wiers
Head of Customer Engagement, Rabobank

Coen is als Head of Customer Engagement verantwoordelijk voor de MarTech en platformanalytics van de Rabobank. Dit reikt van het AI-personalisatiebrein tot het printen van de Rabo&co. Zijn team onderzoekt hoe ze slimmer met klanten kunnen omgaan. Data vormt hierin de basis. Deze op een juiste manier integreren in de systemen en kanalen is cruciaal voor het succes van de klantstrategieën die de bank heeft.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen