Hoe AI en data automatisering van CX een boost geeft in Verint’s Open CCaaS Platform

Gasten: Martin Melis, Bas Hiemstra Host: Martin Melis, Bas Hiemstra
Hoe AI en data automatisering van CX een boost geeft in Verint’s Open CCaaS Platform

AI is tegenwoording alom aanwezig, maar generieke modellen kosten veel tijd voordat ze ingezet worden.

Verint biedt AI-bots die naadloos worden geïntegreerd in processen en workflows die continue automatisch worden getraind op basis van relevante engagement data. Effectieve bots verbeteren en ondersteunen altijd het werk dat klanten of medewerkers moeten doen, op de tijd en plaats waar ze al aan het werk zijn.

Maak in deze video kennis met de AI-gedreven bots in het Open CCaaS-platform van Verint en hoe deze je kunnen helpen bedrijfsresultaten te bereiken die voor je organisatie belangrijk zijn.

906


Gast
Martin Melis
Director Solution Consulting, Verint

Martin is expert op het gebied van customer engagement technologie in de regio’s Benelux, Frankrijk, Scandinavië en Oost-Europa. Martin is verantwoordelijk voor een Europees team met solution consultants.


Gast
Bas Hiemstra
Solutions Consultant, Verint

Bas werkt ruim 20 jaar op het gebied van customer engagement oplossingen. AI heeft altijd een belangrijke rol gespeeld en hij heeft de evolutie van AI uit de eerste hand gezien. Bas is nu Solutions Consultant voor Verint en specialiseert zich in de inzet van AI als een geïntegreerde en verbonden digitale collega voor klantenserviceomgevingen.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.Gerelateerde artikelen