Versnel jouw direct-to-consumer strategie in een platform-gedreven wereld

Gasten: Evert Hemelaar Host: Evert Hemelaar
Versnel jouw direct-to-consumer strategie in een platform-gedreven wereld

Technologie is een belangrijk vehikel voor winstgevende groei, ook voor online fashion retailers.

Velen zijn daarom naast hun core business fashion bezig met het bedenken van de beste technologie en klantreis. Hoe prettig zou het zijn als die technologie en UX al bestond? In deze video legt Evert Hemelaar (country manager Benelux, About You) uit hoe zij dit ontworpen hebben samen met Scayle en wat er daardoor precies voorhanden is voor andere fashion retailers nu.

545


Gast
Evert Hemelaar
Country Manager BeNeLux, SCAYLE Commerce Engine

SCAYLE is hét Ecommerce platform voor fashion en lifestyle, ontstaan vanuit ABOUT YOU, de snelst groeiende fashion shop van Europa. Als country manager leidt Evert de bedrijfsactiviteiten in Nederland en België. SCAYLE ondersteunt merken en retailers bij het realiseren van een versnelde omzetgroei door het ontsluiten van geavanceerde commerce, marktplaats, internationalisering en omnichannel use cases. SCAYLE biedt daarbij een unieke combinatie van moderne e-commerce technologie, operationele en marketing gerelateerde dienstverlening.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen