Vivara heeft een missie om de natuur in je tuin en het milieu te behouden

Gasten: Peter Burggraaff Host: Peter Burggraaff
Vivara heeft een missie om de natuur in je tuin en het milieu te behouden

De afgelopen twee jaar heeft Vivara hard gewerkt aan de transformatie van hun organisatie en bedrijfsvoering. Ze zijn (steeds) duurzamer in vele dimensies.

Onder andere door duurzame producten te ontwikkelen in samenwerking met natuurverenigingen en gerecyclede verpakkingen te gebruiken. Vivara kijkt naar alternatieve leveringsopties en duurzame initiatieven.

In deze video gaat Peter Burggraaff (Vivara) dieper in op een aantal onderwerpen waaronder duurzame businessmodellen, levering, producten en verpakkingen en verminderde CO2-uitstoot.


Gast
Peter Burggraaff
Voormalig CEO, Vivara/CJ Wildbird Foods

Peter Burggraaff is een ervaren retailmanager. Hij begon zijn carrière in leiderschapsrollen op technologisch gebied, waarbij hij eind jaren negentig eCom-oplossingen bouwde en het technologielandschap veranderde om retailactiviteiten te ondersteunen. Hij heeft 14 jaar bij Boston Consulting Group gewerkt aan het ontwikkelen van (digitale) strategieën en het stimuleren van transformaties voor retailers en merken over de hele wereld. De afgelopen twee jaar heeft hij met CJ Wildbird Foods / Vivara gewerkt aan de transformatie van het bedrijf van ‘oprichter geleide’ naar ‘management team geleide’ organisatie. Hij heeft vele delen van de organisatie verbeterd om efficiënter en duurzamer te worden.


Host
Jessica de Haas
Host, Emerce

Jessica is een expert in leiderschapsontwikkeling. Ze heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van talent. Tegenwoordig doet zij dit als freelancer. Een introvert, maar wel een mensenmens. Jessica is host bij Emerce TV.Gerelateerde artikelen