VonWood zorgt voor innovatieve matchmaking in de houthandel

Gasten: David de Jong Host: David de Jong
VonWood zorgt voor innovatieve matchmaking in de houthandel

De houthandel is van oudsher een ‘ons-kent-ons’-wereld waarin deals onderling beklonken worden. Zowel de producenten (zagerijen) als kopers hebben meestal weinig in te brengen. Deze inefficiënte markt houdt zichzelf tegen door niet te innoveren.

VonWood schudt deze markt op door kopers en verkopers direct met elkaar in contact te brengen via hun marktplaats. Tijdens deze sessie bespreken we hoe we deze ‘oude’ markt in beweging krijgen, en ervoor zorgen dat ook de houthandel naar de 21e eeuw beweegt.


Gast
David de Jong
Co-founder en CEO, VonWood

David is al meer dan twintig jaar ondernemer. Hij heeft veel ervaring in de ad-tech. Inmiddels is David eigenaar van zijn vierde bedrijf. Met VonWood tracht hij de houtindustrie op te schudden door vraag en aanbod direct met elkaar zaken te laten doen.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.


Gerelateerde artikelen