De waarde van data binnen recruitment

Gasten: Marius van den Hombergh Host: Marius van den Hombergh
De waarde van data binnen recruitment

De meest geschikte kandidaat voor een vacature mislopen, omdat ingezonden cv’s na de sluitingsdatum niet meer gelezen worden. Beslissingen nemen over het invullen van vacatures op een onderbuikgevoel. Je kunt het je als recruiter simpelweg niet meer veroorloven in de huidige arbeidsmarkt. Hoe vind je de perfecte match dan wel? Data is voorhanden en brengt je ongetwijfeld inzichten in je eigen organisatie en de markt. Maar hoe en waar start je met samenvoegen en interpreteren? Marius van den Hombergh van Textkernel neemt je mee in de waarde van data om als recruiter je wervingsproces te optimaliseren. Inclusief tools en tips.


Gast
Marius van den Hombergh
Team Lead SDR and SME accounts Europe, Textkernel

Marius heeft zijn bachelor International Business and Management Studies afgerond aan de International Business School aan de HvA Amsterdam, waarvoor hij het IB-Diploma heeft behaald. Hij heeft veel ervaring in de verkoop en is nu werkzaam als Team Lead SDR and SME accounts Europe bij Textkernal.


Host
Bas Westland
Host, Emerce

Bas Westland is inmiddels een vaste waarde als dagvoorzitter van Emerce Recruitment. Naast zijn dagvoorzitterschap bij Emerce is hij al een aantal jaren MC van de Sourcing Summit Europe en is hij gastheer geweest bij o.a. Hiring Success en Unleash. Naast zijn dagvoorzitterschap spreekt en traint hij vaak over recruitment innovatie, social media en ondernemerschap in Nederland en steeds vaker ook daarbuiten. Hij blogt frequent op o.a. EmploIT en organiseert vanuit die blog ook de jaarlijkse verkiezing voor de Meest Invloedrijke Recruiter van Nederland. Naast deze activiteiten vanuit baswestland.com is hij Managing Partner van e-people, een netwerkorkorganisatie van recruiters die op innovatieve wijze professionals en opdrachtgevers in de IT en internetsector bij elkaar brengt.Gerelateerde artikelen