Waardecreatie uit generatieve AI voor Recruiters

Gasten: Philip Gast Host: Philip Gast
Waardecreatie uit generatieve AI voor Recruiters

In deze video focust Philip Gast van Odyss (voorheen Baise) op het praktisch toepassen van generatieve AI in de recruitmentsector.

Het biedt bruikbare kennis die recruiters direct in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen, met als doel de efficiëntie en effectiviteit van hun wervingsprocessen te verhogen door de integratie van generatieve AI.


Gast
Philip Gast
Co-Founder, Odyss (voorheen Baise)

Philip, de oprichter van Baise, een genAI-adviesbureau, is een expert op het gebied van AI en de toepassingen binnen organisaties. Met een Master in Data Science, een Bachelor in Kunstmatige Intelligentie en ondernemers ervaring brengt hij een unieke mix van technische expertise en strategisch inzicht om waarde te halen uit generative AI.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Over de toekomst van recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt, daar moet je het mee doen. Maar doe het slim en rebels. Gooi oude recruitmentconventies overboord. Cv’s de prullenbak in? Salaris of werkomgeving? Wat is de uitweg voor het duivelse dilemma van AI in recruitment? En diversiteit doet er wél toe: je kandidaat kiest zonder blikken of blozen voor je concurrent. Hou talent binnen en de achterdeur dicht met de trends van morgen.
8 video's
13 sprekers

Gerelateerde artikelen