Waarom zijn communities juist nú zo urgent en hoe kun je ze het beste inzetten?

Gasten: Maartje Blijleven Host: Maartje Blijleven
Waarom zijn communities juist nú zo urgent en hoe kun je ze het beste inzetten?

Online communities zijn het grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements.

Wat zijn de exacte stappen om je online community succesvol te maken? Waarom is een community de beste manier om van wildvreemden fans en klanten te maken? Digital Community Strateeg Maartje Blijleven praat erover in deze video.

1.4k


Gast
Maartje Blijleven
Digital Community Strateeg & Business mentor, We love communities

Maartje Blijleven is een bestseller auteur en keynote spreker. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring digital community strateeg voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook. Ze staat bekend als de ‘queen of communities’ en hielp honderden ondernemers en professionals om succesvol te zijn dankzij hun eigen online community en business. Daarnaast is ze founder van de Female Leaders Club.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Het beste van online Retail

Hoe zorg je voor een unieke klantbeleving in je digitale omgeving en hoe zet je daarbij community building en storytelling in? Wat kun je doen om je verkoop via de app te boosten? En hoe kun je AI en logistics combineren om effectiever te werken? Ontdek de toekomst van retail. Met sprekers van onder andere ING, Google en Mmoire.
6 video's
11 sprekers

Gerelateerde artikelen