Wat is de emotionele temperatuur van de wereld?

Gasten: Jeremie Brecheisen Host: Jeremie Brecheisen
Wat is de emotionele temperatuur van de wereld?

Het jaarlijkse Global Emotions Report van Gallup meet de positieve en negatieve ervaringen van mensen over de hele wereld.

Hierdoor krijgen leiders inzicht in de emotionele gezondheid van hun samenleving, iets wat traditionele economische indicatoren niet weergeven.

Welzijn is een essentiële indicator voor de economische en sociale ontwikkeling van een land. Gallup helpt mondiale organisaties de voortgang naar gelukkige, bloeiende samenlevingen te meten en te volgen.

Met behulp van gegevens die 98 procent van de wereldbevolking bestrijken, onderzoekt Pa Sinyan de factoren die gedrag op het werk beïnvloeden, de rol van leiders en managers, en het onbenutte potentieel dat op kracht gebaseerd leiderschap organisaties biedt, evenals de ervaringen van individuele werknemers.

1.1k


Gast
Jeremie Brecheisen
Managing partner EMEA, Gallup

Jeremie Brecheisen is managing director van The Gallup CHRO Round Table. De afgelopen jaren voerde hij in die functie meer dan 800 een-op-een-gesprekken met Chief Human Resource Officers van grote bedrijven (met meer dan zeventigduizend werknemers), leidde hij meer dan 500 rondetafelsessies en bracht hij verslag uit over 200 Human Resource Leadership Teams. Ook ontwierp hij zes enquêtes waarvan de resultaten in meerdere artikelen werden gepubliceerd.


Host
Monique van Dusseldorp
Host, Emerce

Monique is a conference organiser, who over the last 15 years initiated and organised a series of internationally renowned seminars and conferences, all with a top line of speakers.


Over de collection

EDAY 2023

Wat speelt er morgen in media, tech en digital business? Accelerate your growth. Laat je inspireren door sprekers uit binnen en buitenland en laat je op de hoogte brengen van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.
17 video's
22 sprekers

Gerelateerde artikelen